• Client: Polestar
  • Location: Trafford Centre, Manchester
  • Project: Refurbishment
  • Value: £350k
  • Duration: 8 weeks
  • Description:

We were appointed by Lookers Plc and Polestar to manage the project to fit out their new state of the art space within The Trafford Centre, Manchester.

The project, completed over 8 weeks, was the fit out of an existing retail unit (approximately 2500ftsq).

A stunning, minimalist space for the electric vehicle manufacturer.

Summary of scope of works:
  • Wall, floor and ceiling finishes
  • Associated fittings

Back of house areas, including:

  • Consultation rooms
  • Offices
  • Canteen
  • Welfare facilities
  • Associated services
  • Alterations to a dedicated external area for electric charging
Case Studies
  • Kia Stanley Motors, Bradford

    new-build | refurbishment | retail

  • Barrett Steel Buildings

    commercial | industrial | new-build

  • Kiddicare, Rotherham

    refurbishment | retail