• Client: Asda
  • Location: Dyce, Aberdeen
  • Project: Retail ‘Store Refresh'
  • Value: £2.5m
  • Duration: 10 weeks
  • Description:

This is one of many projects we have delivered under the ongoing ‘Store Refresh’ programme for Asda. The Store in Dyce, was internally refurbished which has given it a completely new look and feel. The external Works included new metal cladding installation to the upper level, and timber cladding to the lower level. There was also a full redecoration to the entire store façade.

The Project was carried out in a live environment, whilst trading, to minimise disruption to shoppers.

Summary of scope of works:

New George area upgraded to latest specification Colleagues café upgrade with new installation of:

 

  • Flooring
  • Kitchen units
  • Charging points for phones
  • Soft seating area
  • Decoration
  • Installation of new chilled cases with energy efficiency
  • Roof plant and steelworks
  • Full external colour change to the entire store façade all elevations
  • Extensive metal cladding Works to main elevation
  • New external canopies
  • External timber cladding to multiple lower level areas
  • New ceilings to various areas including checkout bank area
  • Upgrade to sprinkler systems
  • Asbestos removals to several areas during the project

 

Case Studies
  • Kia Stanley Motors, Bradford

    new-build | refurbishment | retail

  • Barrett Steel Buildings

    commercial | industrial | new-build

  • Kiddicare, Rotherham

    refurbishment | retail